Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
DARM

To Unknown Man tam prostě chybět nesmělo.

Podobnost s Vesmírnou Odysseou mne nenapadla. Teď, když o ní píšeš, tak ji tam vidím. Sakra! Jinak se zdá, že máme podobný vkus, film se mi také líbil. Každý ale nevydrží prvních dvacet minut, ve kterých nepadne ani slovo.

Strausse moc nemusím. Krásný modrý Dunaj je výjimka, dost možná právě díky té vazbě na vesmírné prostředí v tomto filmu.

R.

1 0
možnosti
DT

R^:-) Krásné!

U věty "na rýži si zatím netroufneme" jsem se musela usmát. Představila jsem si ji.

:-) Rýže jako ultimativní kulinářská výzva. R^

Skvěle napsaný román. R^

0 0
možnosti
DARM

Děkujeme Dano. Trochu jsme se báli, že tohle bude odrazovací kapitola, není právě akční. Jenomže je třeba si zadělat na následující děj a to se bez popisů neobejde. Jsme zvědaví, jak bude přijata příští kapitola. Bude odhaleno jedno z tajemství (to čtenář vítá), bude v tom fantazie (to snad do SciFi patří), ale bude tam také věda. Tak to snad čtenář přijme.

Ještě jednou dík za návštěvu, nashle u příštího dílu.

R.

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Dana se zajímá o literaturu, Rudolfa baví astronomie a fyzika. Spolu jsme napsali několik příběhů z vesmíru. Jejich žánr se nazývá hard sci-fi, ale my mu říkáme realistická sci-fi. Ani vlas vám z hlavy nespadne, jste-li v beztížném stavu. Naši oblíbení autoři jsou Ludvík Souček a František Běhounek.