Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvělý a zajímavý článek. Hezky vysvěteno, váš blog je moc prima. R^

2 0
možnosti

Děkujeme. Pokusili jsme se nahlédnout na problém jiným způsobem. Vysvětlení která se dají porůznu dočíst jsou sice korektní, ale připadá nám, že po čtenáři vyžadují moc předběžných znalostí.

Posíláme pozdravy do Bavoří.

2 0
možnosti

Naprostá většina čtenářů se sice o takové odtažité věci nezajímá, ale pro tu zbývající menšinu jsou takové příspěvky vítaným doplňkem pro rozšíření všeobecného přehledu. Mám vzdělání v humanitních oborech, kterým se věnuji nejvíce a pravidelně, ale proč si nezvýšit znalosti z fyziky a dalších oborů?

3 0
možnosti

Děkujeme za uznání. Pokud dokážeme zaujmout někoho, koho fyzika neživí, těší nás to dvojnásob. Naše scifi povídky i odborné články směřují k tomu, abychom ukázali, že fyzika není obtížná. Obtížné je možná ten který děj vyčíslit, ale pochopit ho, znamená jen vcítit se do toho, jak příroda funguje.

Přejeme hezký den.

2 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Dana se zajímá o literaturu, Rudolfa baví astronomie a fyzika. Spolu jsme napsali několik příběhů z vesmíru. Jejich žánr se nazývá hard sci-fi, ale my mu říkáme realistická sci-fi. Ani vlas vám z hlavy nespadne, jste-li v beztížném stavu. Naši oblíbení autoři jsou Ludvík Souček a František Běhounek.