Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Juanita. ;-D I mě jste vyděsili... R^:-)

Opravdu mimořádně napínavé, a další díl až v úterýýýýý..... 8-o

Oběma autorům krásný víkend! :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Juanita svou malou úlohu ještě sehraje.

Doufáme, že pár napínavých okamžiků s námi ještě zažijete.

Také přejeme hezký víkend.

0 0
možnosti
PS

Jste odborníci na ustřihnutí děje v nejnapínavějším - a je to snad v každém dílu o fous horší. Co to alespoň vydávat častěji?

Jak vlastně funguje ten jejich teleport? Ten má nějaký reálný základ, nebo to je opravdu sci-fi? Co se stalo s těmi, kteří v něm byli při výbuchu? (předpokládám, že kvůli tomu teď nefunguje, ale kde jsou?)

0 0
možnosti
Foto

Jsme rádi, že Vás dovedeme napnout, ale umění ustřihnout děj v nejnapínavějším je nezasloužená pochvala. Povídku jsme měli již napsanou a teď jsme ji pouze museli rozdělt na přibližně stejné úseky. Náhodou to vyšlo tak, jak to vyšlo.

Častěji publikovat je mimo naše možnosti. Tak tak stíháme jeden odborný článek na dva díly povídky a bez nich publikovat nechceme.

Už když jsme povídku psali, věděli jsme, že se s teleportem pouštíme dále, než je očekávatelný vývoj v dohledné budoucnosti. Pramení to z toho, že naše první povídka (Smrt v trial režimu) se odehrávala mimo naší Sluneční soustavu, tak jsme se bez teleportu neobešli. Později se z této povídky stal až čtvrtý díl série a protože v ní zmiňujeme, že Elias teleport poznal již na Iapetu, museli jsme ho sem umístit a nakonec se stal důležitou částí děje.

V době výbuchu v teleportu naštěstí nikdo nebyl. Očekávali přílet zbytku posádky raketoplánu, ale až za deset hodin, teprve balí kufry. Elektronika teleportu odešla v důsledku statického výboje.

Ptáte se na fyzikální princip, počkejte do středy, náš další odborný článek se bude věnovat kvantové teleportaci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Dana se zajímá o literaturu, Rudolfa baví astronomie a fyzika. Spolu jsme napsali několik příběhů z vesmíru. Jejich žánr se nazývá hard sci-fi, ale my mu říkáme realistická sci-fi. Ani vlas vám z hlavy nespadne, jste-li v beztížném stavu. Naši oblíbení autoři jsou Ludvík Souček a František Běhounek.